Fouadon B.V. is er voor u persoonlijk

Wij geven niet alleen masterclasses in groepen. Uiteraard zijn wij er ook voor u persoonlijk. In een vrijblijvend gesprek kunnen wij kijken hoe wij uw vraag het beste kunnen beantwoorden. Door een goede mix van bedrijfskundige kennis, jonge en ervaren ondernemers en talent, kunnen wij een scala aan vragen beantwoorden.

Enkele kerngebieden waar wij ons op focussen:

 1. Eenvoudig verduurzamen

  Met Cleanheating helpen wij mensen om eenvoudig een aardgasvrije werk- en leefomgeving te creëren. Daarbij zijn wij zelf begonnen met het toepassen van onze kennis door een pand uit 1955 volledig te renoveren en dat pand is nu één van de eerste elektrische panden in Nederland. Lees meer over Cleanheating op Cleanheating.eu.

 2. Innovatiemanagement

  Duurzame innovaties benaderen kritisch. Door hardop de vraag te stellen: “Is het echt duurzaam of is het greenwashing?”. Wat is greenwashing?

  Zo hebben wij een huidig maatschappelijk probleem gepakt en hiervoor hebben wij duurzame oplossing voor bedacht. Het maatschappelijk probleem is het gebrek aan parkeergelegenheden voor vrachtwagens. Zie meer op onze truckparking pagina.

  Daarnaast bieden wij jong talent een podium om hun talent te benutten. Dit doen we op allerlei verschillende manieren. Zoals het presenteren bijvoorbeeld.

 3. Procesmanagement en verandermanagement

  Vanuit de bedrijfskundige kennis die wij hebben, kunnen wij veel bedrijfskundige vragen beantwoorden. Door kritische vragen te stellen kunnen wij de aandachtspunten en de onderliggende vraag in kaart brengen.

Het proces

 

1.

In kaart brengen van de vraag

2.

Huidige situatie in kaart brengen

3.

De kloof inzichtelijk maken

4.

Adequaat stappenplan opstellen en terugkoppelen

5.

Go/no-go moment

6.

Concretiseren, realiseren en implementeren

Ondersteuning bij het implementeren?

Een goede overdracht en implementatie van een project is misschien wel één van de belangrijkste processtappen. Een goede overdracht en implementatie wordt vaak onderschat.

Mocht u na de overdracht de implementatie willen uitbesteden aan een betrouwbare partij die het belang van implementatie inziet, dan zijn wij er ook voor u. Onder het genot van een kop koffie horen wij al uw wensen en behoeften aan en maken wij een stappenplan.

Contact opnemen

Neem contact met ons op


Hoe kunnen we helpen?

Stel gerust een vraag of laat eenvoudigweg een reactie achter.